BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 25 January 2011

bagaimana mahu bermula...

Tahniah kerana anda ada terfikir untuk men-cd kan anak anda..itu bermakna anda punya hasrat untuk membuat penjimatan berganda, memelihara bumi dari bahan buangan yang mengambil masa hampir 500 tahun untuk dilupuskan..


Pastinya banyak benda/persoalan yang bermain di minda anda..sama seperti saya ketika mula2 tahu tentang CD, study berbagai blog, klik pada pelbagai link, dari blog peribadi kepada blog kedai online..


dan bukan sedikit masa terluang...banyak..


siap amik alamat ym owner blog CD tu, tanya pelbagai soalan yg saya tak paham dari pembacaan...


so, untuk itu, saya sediakan beberapa pendapat awal tentang bagaimana nak bermula..


1. Apa itu CD?


2. Kenapa saya perlu/mahu ber-CD?

3. Berapa banyak CD yang saya perlukan sebagai permulaan?

2 comments:

aNIe said...

Oren...hahaha... memula akak konfius.. kenapalah pulak si oren ni jadi makcik jual cd...hahaha... rupanya 'cloth diaper'

Semoga makcik cd akan berjaya dlm bisness

oren said...

kak lady: hahaha..dh tahap makcik2 dah nih..saya tak byk customer kak..tp kalo kak rajin, tlg la promote saya..hahahaha..