BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 7 March 2011

update on sales

Alhamdulillah..

stok CD Coola button yg nak di clear kan tuh, dah habis diborong oleh seorang customer setia..tengs..u know who u are..hihihihi..

demi untuk tidak menghampakan kengkawan yg dah buat tempahan, saya panjangkan tarikh sales itu sehingga hujung bulan Mac 2011..ini juga bersempena harijadi anak sulung saya yang akan berusia 8 tahun pada 17 Mac 2011...walopun dia tak sempat pakai CD pada masa kecilnya, ini jugak sebagai tanda terima kasih atas sokongan kawan2...

so, kawan2, sila confirmkan order anda yer..sebelum berakhirnya tawaran ini pada 31 Mac 2011..

Tawaran harga RM25 sekeping tu hanya applicable utk CD Coolababy plain (button/velcro) yg asalnya nak habiskan stok..tapi sebab ada permintaan, saya lanjutkan..tak baek hampakan harapan org, eh...

kalo nak order CD lain (kat sebelah kiri blog), harganya mengikut yang tertera pada label CD2 tersebut..

0 comments: