BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 13 October 2011

QQ Baby (new prints)

Cute kan the prints? maukah?? sila hubungi saya untuk tempahan....



Jeans-habes


Dinosaur-habes


Cars-habes


Sushi-habes


Toys-habes



Apple-habes



Kitty in Red-available



Cloud-habes


Harga? RM32 every pcs..comes with 2 microfibre inserts...dijangka sampai hujung Oktober 2011


4 comments:

Anonymous said...

comey comey nyer...yang ni button ke velcro? aku nak book yg jeans tu boleh?

nak request buatkan entry newborn collection special to me boleh x?

xoxo
mamalisa

oren said...

yang nih semua button..cutting besar, mcm tak sesuai utk newborn..nanti aku korek, kut2, aku ada buat entry psl nih..kalo tak, i'll create one, just for you..

btw, aku dh load few gambar CD prints baru kat sebelah kiri nih..tgklah kalo sudi, eh..

Ummi said...

cute sangat, kalau kaya, akak beli semua hehehehe :)

dah order tau, nanti cakap ye bila sampai :)

oren said...

kak lela: hujung bulan nih kak, insyaALlah..dh sampai nnti, saya bgtahu via sms..tengs sbb beli ngan saya :)